DEN BEDSTE BRADDEPANDE KAGE

Den du ved nok

KAGE:                                                                         GLASUR::

500 GR SUKKER                                                        200 GR SMØR

4 ÆG                                                                           7 SPSK FÆRDIGLAVET KAFFE

3 3/4 DL MÆLK                                                           2 1/2 SPSK KAKAO


450 GR MEL                                                                 3 TSK VANILIE

4 TSK VANILIE                                                            100 GR KOKOS MEL

3 SPSK KAKAO                                                            375 GR FLORMELIS  

4 TSK BAGEPULVER                                                  DET HELE VARMES I EN GRYDE

200 GR SMELTET SMØR

SUKKER OG ÆG PISKES GODT SAMMEN

MEL - VANILIE - KAKAO - BAGEPULVER BLANDES SKIFTEVIS MED MÆLKEN I DEJEN

TIL SLUT HÆLDES DEN SMELTEDE PLANTEMARGARINE I.

BAGES I EN BRADEPANDE 28 X 41 CM VED 190 0 I CIRKA 40 MINUTTER.

NÅR KAGEN ER LUNKEN ELLER KOLD LÆGGES GLASUREN PÅ.

KAGEN ER FRYSEEGNET.