DEN BEDSTE BRADDEPANDE KAGE
Den du ved nok
KAGE: GLASUR::
500 GR SUKKER 200 GR SMØR
4 ÆG 7 SPSK FÆRDIGLAVET KAFFE
3 3/4 DL MÆLK 2 1/2 SPSK KAKAO
450 GR MEL 3 TSK VANILIE
4 TSK VANILIE 100 GR KOKOS MEL
3 SPSK KAKAO 375 GR FLORMELIS
4 TSK BAGEPULVER DET HELE VARMES I EN GRYDE
200 GR SMELTET SMØR
SUKKER OG ÆG PISKES GODT SAMMEN
MEL - VANILIE - KAKAO - BAGEPULVER BLANDES SKIFTEVIS MED MÆLKEN I DEJEN
TIL SLUT HÆLDES DEN SMELTEDE PLANTEMARGARINE I.
BAGES I EN BRADEPANDE 28 X 41 CM VED 190 0 I CIRKA 40 MINUTTER.
NÅR KAGEN ER LUNKEN ELLER KOLD LÆGGES GLASUREN PÅ.
KAGEN ER FRYSEEGNET.